hej igen

Har nu jobbat hårt mot skolor för att få in ett bildstödsconcept. Idag pratade de om vad viktigt det är att våra barn börjar läsa igen på nyhetsmorgon. Det förstår vi alla vad de menar och att ordförrådet blir betydligt bättre. Vi fattar det när vi hör det.

Ändå sitter jag och pratar med pedagogisk skolpersonal om vikten av att kunna förstå.Våra barn behöver lära sig att läsa först, annars har de inte samma förutsättningar med någonting i livet. Nu börjar jag bli riktigt förbannad jag.

Vi diskuterar en språklåda som kan leda till att Olle börjar prata, -”Den är för dyr”

ÄRLIGT!!! Men visst låter det bra när de pratar om hur alla ska inkluderas?

Samtidigt som vi inte ens lägger resurser på att de får verktyg att orka med skolan.

Man blir arg men framför allt ledsen

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin