Styrka!

Styrketräning, tjoho!

Pelle har varit med mej och lillebror Lucas när vi har tränat ett par ggr. Han har då varit och dragit i det mesta:). Nu skulle han få börja själv, givetvis med schema och timer. Han visste några dStyrkaagar innan vart vi skulle och fick även se ”träningsprogrammet” i förväg. Vi kom dit, bytte om sen ut i gymmet. Han kollade schemat och gick rätt fram till löpbandet. Där gick han fort fort i 8 min som jag satt på timer. Sen flöt allt bara på, han kollade själv vart maskinerna var och sen fick jag v
isa hur man gjorde. De flesta maskiner har ju räkneverk så kan kan kolla själv.  Han körde på bra och var mycket starkare än jag trodde. Vi avslutade med boll i ett rum de har som var tomt. Där tog jag bort övning och vi lekte bara. Ha tålamod, allt kan gå bara man förbereder och gör lite förarbete innan. Jag tog snabbt lite bilder från google, de ska jag byta ut med egna bilder på när jag varit där ett par ggr och ser vad han gillar. Avslutade givetvis med fika i receptionen. Det sitter bilder bakom schemat på det. Kan med glädje säga att allt gick bra. Trodde aldrig han skulle vara så lugn och gilla detta så mycket efter våra första besök. Idag ska vi dit igen så vi håller tummarna att det blir lika bra idag. Går dit kl 14 på vardagar för det är lite folk då och Pelle är inte så trött. Det har också stor betydelse för ett bra resultat

 

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin