Springer

Idag var det tredje gången som jag joggade i skogen med Pelle. Lite lättare denna gången men han vill egentligen stanna vid varje sten o gren för att ”ticsa” så är lite arg o lite ledsen men jag är inte orolig för han är alltid glad efteråt. Han är överviktig så detta är viktigt för honom. Jag har höjt insatsen med lockelse efteråt så vi käkar ju pizza på tis efter löptur men det är det värt. Några ggr till så kan jag locka med nåt annat som är lite mer bikinivänligt för min del:) Vi ser nog ganska roliga ut, hunden i koppel runt midjan och Pelle som försöker bromsa farten i den andra som upprepar ”-inte skogen” under hela springturen. Tror att när vi kan öka farten lite så höjer han blicken mer så han inte ser allt som ligger  ”i vägen”.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin