Kul

Ringar (filmsnutt, tryck på ringar)

pelle älskar att gunga i ringarna så vi hyr en gympasal där vi leker o lyssnar på musik. Han har väldigt mycket tics/tvångshandlingar för sig. Stark vilja som ställer till det både hemma och i skolan. På skogspromenaden var det tre steg fram o två bakåt i 2 km.

Idag (söndag) har han hela dagen sagt ”inte skolan”. Jag vet att han gillar skolan men är väl helt slut av alla tics. Han sov till halv tolv i lördags, det gör han ibland när han är riktigt slut. Har själv ägnar helgen till att göra bilder hem och till skolan. Allt måste tydliggöras mer och lättare. Nuorkar han inte använda iPad för att visa bilder, det innebär lite bläddrande medan han har en hel del bilder , då tar han pecspärmen. Det går fortare . Släng aldrig den, den tas fram med jämna mellanrum och finns alltid till hands.

 

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin