Jullov

Nu har vi haft jul o nyår. Pelle är glad men allt är väldigt jobbigt med mycket tics. Man vänjer sig ju hela tiden men om man jämför med för 6 mån sedan så är det väldigt mycket nu. Nu kan jag inte bara ta han under armen som man kunde när han var mindre, nu måste jag få han att vilja följa med. När han är så här upp i varv så når jag inte honom, och är vi på stan eller dylikt så funkar inte tecken heller. Han stänger av. Jullovet hade vi tänkt jobba med mycket här hemma men det går inte när man inte når honom. Idag vägrade han att gå ut över huvudtaget. Imorgon har han inget val, då ska han med till skogs:) Han fick högtalare av sin bror Lucas med ljusdioder och vatten i. Vattnet rör sig efter musik så nu lyssnar han på dessa i sitt rum och myser.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin