Halvdag

Idag hämtade jag Pelle kl 12 på skolan. Han kommer sluta den tiden på onsdagar så det får bli en halvdag mitt i veckan, passar bra nu på hösten. För några år sedan så ville han gå från gården så jag fick hjälp med staket och lås osv i huset för hans säkerhet. Detta har varit lugnare men givetvis har han inte den kollen andra barn har i den här ålder (12). Men sist jag skrev när vi varit ute i skogen så ville han ju dit igen, han fortsatte prata ganska länge om detta. Efter någon timme var jag i tvättstugan och hörde bara ytterdörren stängas, jag fick ju panik givetvis och rusade ut. Som tur var så hade vi låst grindarna för där stod han, helt påklädd vid bilen. Vanligtvis vill han ha hjälp med blixtlås och skor men nu hade han fixat allt själv. Läskigt vad fort det gick och han var så tyst, det skrämde mej ordentligt. Man slappnar av när det inte händer på länge och tror att det gått över. Nu känns det ännu värre när han är så stor och tar sig fram fort. Men koll på den lilla mannen!! Ska bli skönt med höstlov, vi kanske tar en tur till storasyster i Växjö och givetvis nåt biobesök.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin